Maglaj siguran protiv Zrinjskog

Zaslužena pobjeda Maglajlija

Maglaj siguran protiv Zrinjskog

S. Mlaćo

Rukometaši Maglaja slavili su treću pobjedu u okviru 6. kola Premijer lige u rukometu. Maglajlije su ugostile Zrinjski i upisale pobjedu 28:23

Nakon prvog dijela domaći rukometaši su vodili 13:11, da bi u drugom dijelu dodali gas i na kraju slavili sa konačnih 28:23.

Kod RK Maglaj istakao se Edo Mehinagić sa sedam golova, dok je šest dodao Eldar Memišević. Kod Zrinjskog bolji od ostalih bio je Damir Džeba sa sedam golova.

Premijer liga BiH u rukometu, 6. kolo:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

RK Maglaj: Mehinagić 7, Bašić 1, Malbašić, Bajrić 2, Memišević 6, Šarenac 4, Ridžal 1, Bajraktarević 3, Bjelobrković 4, Hasić, Mutapčić.

HMRK Zrinjski: Bošković 2, Mandarić 4, Marić 3, Kožulj 1, Grgić 2, Džeba 7, Pavlović 4, Paradžik, Grbavac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti