Malbašić: Goražde je dobra ekipa, ali želimo upisati treću uzastopnu pobjedu
Maglajlije nakon dvije pobjede u odličnom raspoloženju dočekuju naredni duel protiv ekipe Goražda

RK Maglaj gostuje u Višegradu

Malbašić: Goražde je dobra ekipa, ali želimo upisati treću uzastopnu pobjedu

D. Kurbegović

Nakon dvije pobjede protiv Sloge i Dervente, ekipa RK Maglaj se sprema za gostovanje  kod RK Goražde. 

Ova utakmica će se zbog incidenata u Goraždu kada je odigrana utakmica sa Lokomotivom igrati u Višegradu, u nedjelju od 18:00 sati. Maglajlije tvrde da na ovo gostovanje idu rasterećeni i u dobrom raspoloženju. 

Stjepan Malbašić je mladi igrač ekipe Maglaja i jedan od onih koji iz utakmice u utakmicu pokazuje koliko može i da se na njega tek treba računati kaže da je ekipa vrijedno radila i da je najvažnije da su dobro raspoloženi: 

„ Nakon pobjede na domaćem terenu, okrenuli smo se odmah gostujućoj utakmici s ekipom RK Goražde. Poznajemo se i znamo da će biti teška utakmica. Ekipa je spremna i nadamo da ćemo i ovaj put kući donijeti bodove koji nam mnogo znače. Ponosan sam jer naš trener Zdravko Stevanović daje priliku i nama mladima i siguran sam da mu to vraćamo na pravi način. Mi idemo rasterećeni i znamo da će i ekipi Goražda biti neobično igrati u Višegradu i mi se nadamo da ćemo iskoristiti trenutak i upisati treću uzastopnu pobjedu. Volio bih da obradujemo naše navijače pred domaću utakmicu s Vogošćom koja nas očekuje naredne sedmice. Ako budemo igrali kao u Gornjem Vakufu ili na posljednjoj domaćoj, bodovi su zagarantovani.“ kazao je Malbašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi