Bradarić: Uz ispunjenu dvoranu pobjeda protiv RK Derventa neće doći u pitanje
Predsjednik RK Maglaj ponosan je na klub jer sve više šansi za igru dobivaju mladi igrači, koji to povjerenje i opravdaju na samom terenu

Predsjednik RK Maglaj pred narednu utakmicu

Bradarić: Uz ispunjenu dvoranu pobjeda protiv RK Derventa neće doći u pitanje

D. Kurbegović

Nakon veoma značajne pobjede u gostima, gdje je ekipa RK Maglaj odnijela bodove u do tada neporaženoj dvorani u Gornjem Vakufu-Uskoplju, na domaćem terenu će romantičari kako ih zovu njihovi navijači dočekati ekipu RK Derventa.

Opuštanja nema, poručuju iz kluba.

„ Mnogo nam znače bodovi koje smo osvojili u Gornjem Vakufu i znamo koliko znači odnijeti bodove s terena koji eto do nas nije znao za poraz, jer slična situacija je i kod nas. Ko god dođe u Maglaj zna da na našem terenu nije jednostavno igrati, a i mi smo protiv Bosne iz Visokog upravo izgubili na našem terenu, tako da je ova pobjeda od prošle subote itekako dobra injekcija za igrače pred susret s RK Derventa. Nismo mnogo slavili, nego smo se odmah okrenuli utakmici koja nas čeka i znamo koliko je važno da bodovi ostanu u našem gradu, pa da zajedno proslavimo obje pobjede, istakao je Braco Bradarić, predsjednik Maglaja, pa dodao:

- Raduje me činjenica i posebno sam ponosan da u našem timu priliku dobivaju i mlađi igrači iz naše Škole rukometa i da su eto u ovoj utakmici u Gornjem Vakufu pokazali da će biti i prevaga i da će opravdati povjerenje Uprave i stručnog štaba. Siguran sam da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta, a uz takvu atmosferu nema dileme da ćemo dati sve od sebe da ekipu Dervente kao naše goste lijepo ugostimo, ali i da pobijedimo“.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ekipe RK Maglaj i RK Derventa sastaju se u subotu, 02. marta u Sportskoj dvorani Maglaj od 19:00

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi