Rukometaš BiH najavio utakmice sa Švicarskom

Malinović: Riješili smo probleme između sebe, sad će biti bolje

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će 10. i 13. januara igrati mečeve sa Švicarskom u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Reprezentativac BiH Dejan Malinović ukratko je najavio predstojeće duele, te poručio da se nada pobjedama.

"Što se mene tiče, ja sam super-spreman i odlučan za ovu akciju da napravimo veliki rezultat. Predstoje nam dvije teške utakmice, mislim da mi možemo pobijediti ali to moramo pokazati na terenu", rekao je Malinović, te nastavio:

"Mi smo često u formi, ali nam nekako uvijek izostane rezultat. Mislim da smo prošlo okupljanje iskoristili da riješimo neke probleme između sebe, a mislim da se i na terenu to vidjelo da su postojali neki problemi. Ovo okupljanje bi trebalo biti bolje".

"Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za Švicarsku, ali mislim da je riječ o kvalitetnoj selekciji. U situaciji smo da ne možemo nikoga potcjenjivati, ali ni uzdizati", riječi su našeg rukometaša.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti