Bh. rukometaši protiv Švicarske u Tuzli

Ulaznice već u prodaji

Bh. rukometaši protiv Švicarske u Tuzli

E. Ganibegović

Rokometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će svoj susret protiv Švicarske 13. januara naredne godine u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igrati u Tuzli. 

Naime, održani su razgovori između predstavnika Vlade TK, Grada Tuzle i direktora reprezentacije Gorana Muzurovića, te je službeno potvrđeno da će se sljedeći domaći meč bh. rukometaša odigrati u Tuzli.

Izabranici Bilala Šumana će najprije odigrati svoj susret u Švicarskoj, pa će poslije njega doputovati u Tuzlu 11. januara.

Kada su u pitanju troškovi, lokalna zajednica će pokriti one u dvorani Mejdan, dok će Vlada TK snositi troškove smještaja ekipa, policijskog i drugog obezjeđenja.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Tehnički organizator utakmice i domaćin je Rukometni savez TK. Za ovu utakmicu štampano je 4000 ulaznica i već su u prodaji, a mogu se nabaviti preko RS TK ili putem web sajta kupi.ba", izjavio je za Fenu Alija Hasić, predsjednik RS TK.

Utakmica između BiH i Švicarske će u dvorani Mejdan početi od 20 sati, kako je prijavljeno svjetskoj rukometnoj organizaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi