Trener RK Zrinjski

Medić: Bosna je više htjela pobjedu

T. Hebib

Iako su uoči utakmice vjerovatno priželjkivali mnogo bolji rezultat, rukometaši Zrinjskog u Mostaru se vraćaju sa pet golova zaostatka za sarajevskom Bosnom (21:26).

Ttrener RK Zrinjski Zdravko Medić nakon utakmice istakao je da je opuštanje njegovih igrača razlog Bosnine pobjede, ali imao je i riječi hvale za igru Sarajlija.

"Moram čestitati Bosni na borbenosti i njih je Bog nagradio pobjedom. Moji momci su mislili da ćemo pobijediti lako, ali ništa ne ide lako. Ako nećeš ostaviti srce na terenu, onda se desi ovo što se desilo", kazao je Medić, te dodao.

"Bosna je više htjela pobjedu i dobila je".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi