Mikić: Neće biti lako, to govori i tabela
Banjalučani pred novim ispitom FOTO: Facebook RK Borac m:tel

Borac u ponedjeljak protiv Leotara

Mikić: Neće biti lako, to govori i tabela

S. Mlaćo

Takmičenje u Premijer ligi BiH rukometaši Borca m:tel nastavljaju u malo neobičnom terminu, u ponedjeljak, kada u dvorani Borik, od 18 časova, dočekuju jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone, Leotar iz Trebinja.

"Nezgodni su. Imali smo priliku da u protekle dvije-tri sezone, s obzirom da naša omladinska ekipa igra Prvu ligu Republike Srpske, igramo protiv njih. Uvijek su bili u samom vrhu te lige, a plasman u Premijer ligu su mogli izboriti mnogo ranije da nisu imali finansijske probleme. Ove godine su se pojačali, doveli nekoliko igrača iz Srbije. Ono što sam vidio, igraju brzo u tranziciji i agresivno u odbrani. Neće biti lako sa njima, to i tabela govori", rekao je trener Borca m:tel, Mirko Mikić, na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

Zbog zauzetosti dvorane Borik, „crveno-plavi“ su ponovo primorani da se „snalaze“ i treniraju u Čelnicu i Lazarevu, dok se utakmice prolongiraju u skladu sa slobodnim terminom u najvećoj banjalučkoj dvorani.

"Šta je tu je, to je decembar. Ono što nam ide na ruku, jeste ono što nam najteže pada kada je u pitanju Premijer liga - a to je gust raspored. Samim tim, nemamo mnogo prostora da treniramo između dvije utakmice pa nam zauzetost dvorane ne pravi toliki problem. Smeta u određenoj mjeri, ali neće uticati na ekipu", istakao je Mikić, prenosi službena stranica RK Borac m:tel

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi