Borac m:tel sutra dočekuje Konjuh, ulaz besplatan

Premijer liga BiH

Borac m:tel sutra dočekuje Konjuh, ulaz besplatan

Pakleni ritam utakmica za Borac m:tel ne prestaje, pa već sutra, od 18 časova, dočekuje ekipu Konjuha u Kupu BiH.

Ambicije "crveno-plavih" su uvijek najviše, a zanimljivo je da će sa ekipom iz Živinica u narednih deset dana odigrati čak tri meča, dva u Kupu i jedan u prvenstvu.

"Cilj nam je finale Kupa BiH. Igramo na startu sa ekipom Konjuha koja ove sezone ne pruža očekivane partije u prvenstvu, ali skidam kapu zbog odluke klupskog rukovodstva da podmladi ekipu i pruži šansu mladim igračima iz svog pogona. Tim iz Živinica ima problema sa povredama, prije svega Hamzića i Omerovića, ali to ne smije da nas zavara", rekao je na današnjoj konferenciji za novinare trener Borca m:tel, Mirko Mikić.

Od svojih igrača tražiće maksimalno ozbiljan pristup, kao što je bio slučaj protiv Vogošće.

"Pokušaćemo našim tempom slomiti otpor rivala i steći solidnu zalihu pred revanš. Na taj način poslaćemo i jasnu poruku rivalu pred subotnji međusobni susret u Premijer ligi BiH" - poručio je Mikić.

Meč sa Konjuhom Banjalučani dočekuju u odličnom raspoloženju.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Ne sumnjam da će se pozitivna atmosfera iz svlačionice odraziti i sutra na parketu. Zbog sistema takmičenja, svaki gol i svaka odbrana su bitni, ali svoj cilj znamo. Publika nas je u velikom broju podržala u subotu, vjerujem da će tako biti i sutra i ubijeđen sam da uz maksimalan angažman svih igrača novi trijumf neće izostati" – rekao je Subotić.

Zbog velike podrške navijača u prethodnom susretu sa Vogošćom, uprava kluba, kao znak zahvalnosti, odlučila je da ulaz na sutrašnji meč bude besplatan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti