Mile Ćuzović: Čuo sam da RK Gračanica ima sjajne navijače, oni su uvijek igrač više
U dosadašnjoj karijeri igrao je za Rudar Pljevlje, Lovćen Cetinje, Jedinstvo Bijelo Polje i Partizan 1949 Tivat.

Mladi reprezentativac Crne Gore pojačao RK Gračanica

Mile Ćuzović: Čuo sam da RK Gračanica ima sjajne navijače, oni su uvijek igrač više

E. Oštraković

Uprava i stručni štab RK Gračanica, na čelu sa Damirom Doborcem i Nedimom Musićem vrijedno rade u sklapanju ekipe za novu sezonu.

Nakon što su potvrdili koji igrači više neće nositi dres premijerligaša iz Gračanice, predstavili su i prvo pojačanje.

Novi igrač RK Gračanica je Mile Ćuzović. On igra na poziciji pivota, visok je 191 cm i težak 108 kg.

Član je reprezentacije Crne Gore u uzrastima U-16, U-18 i U-21.

"Dolazim u klub koji je sigurno jedan od najorganizovanijih u državi. Raduje me što smo se dogovorili i što ćemo zajedno pokušati prestaviti klub, sebe i državu na međunarodnoj sceni. Imamo kvalitetnu ekipu i nadam se da ćemo se pokazati i opravdati očekivanja navijača i kluba. Igrao sam za nekoliko ekipa u Crnoj Gori i mislim da je vrijeme da probam nešto novo. Mislim da ću dolaskom u Gračanicu nastaviti da se razvijam i napredujem u igračkom smislu. Radiću sa odličnim trenerima i trudiću se da opravadam njihova očekivanja", rekao je Ćuzović, te je dodao:

"Čuo sam, a iskren da budem i pratio sam preko interneta, da su navijači RK Gračanica sjajni. Primjetio sam da bodre klub i kod kuće, ali i na strani. To je uvijek igrač više na terenu. Dat ću sve od sebe da pomognem ekipi da ih obradujemo i da im se odužimo na najbolji mogući način", izjavio je Ćuzović za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U dosadašnjoj karijeri igrao je za Rudar Pljevlje, Lovćen Cetinje, Jedinstvo Bijelo Polje i Partizan 1949 Tivat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi