Milosavljević raskinuo saradnju sa RK Konjuh

Srbijanski stručnjak se odlučio na odlazak

Milosavljević raskinuo saradnju sa RK Konjuh

S. Mlaćo

RK Konjuh je ostao bez glavnog trenera. Naime, srbijanski stručnjak Žikica Milosavljević se odlučio razići sa Stolarima, iako su iza njega poprilično dobri rezultati.

Milosavljević je imao važeći ugovor još godinu dana, ali na odlazak ga je navela veoma loša finansijska situacija.

Istakao je da nije ljut, ali da jeste razočaran s obzirom da je imao plan za narednu sezonu. Međutim, presudilo je to što Uprava kluba nije mogla da obeća ispunjenje njegovih zahtjeva kada su u pitanju određena pojačanja, što je na kraju dovelo do raskida saradnje.

Konjuh je nedavno završenu sezonu okončao na sedom mjestu, a igrao je i završnicu Kupa BiH koja se odigrala u Banja Luci,  koja je na kraju pripala domaćinu Borcu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Još uvijek nije poznato ko će u narednoj sezoni sjediti na klupi popularnih Stolara.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi