Mirza Mimić produžio saradnju sa Bosnom

Iskusni rukometaš

Mirza Mimić produžio saradnju sa Bosnom

H. Zilić

ORK Bosna Sarajevo nastavlja sa sjajnim poslom u pauzi.

Studenti će imati odličnu ekipu u povrantičkoj sezoni u Premijer ligu, a ugovor je produžio i Mirza Mimić.

Mimić je iskusan rukometaš sa dugogodišnjom internacionalnom karijerom i sigurno je da će biti od velike pomoći ekipi Bosne i u narednoj sezoni. Osim Bosne igrao je za Željezničar i Vogošću Poljine Hills, te za finske klubove HIFK Helsinki, Cocks Riihimaki i Atlas Vantu, te portugalsku Madeiru Andebol i tursku ekipu Gumushane.

Prije Mimića, Bosna je produžila ugovor sa iskusnim Muhamedom Toromanovićem, zatim Farukom Vražalićem, Emirom Mutapčićem a uspostavljena je saradnja sa iskusnim Adnanom Harmandićem i mladim bekom Edom Mehinagićem.

Top Komentari

epa
Ok novinari pametni koliko ja znam a znam ovaj momak je ponikao u Bosni Visoko a vi nigdje u tekstu niste taj klub pomenuli !!!
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi