Mirsad Gopo: Čestitam Vogošći, mi dalje idemo uzdignute glave
Gračanlije će narednog vikenda u prvom kolu drugog dijela sezone, na domaćem terenu dočekati ekipu Goražda.

Pomoćni trener RK Gračanica

Mirsad Gopo: Čestitam Vogošći, mi dalje idemo uzdignute glave

Esmer Oštraković

Rukometaši Gračanice uspjeli su večeras ostvariti pobjedu protiv Vogošće, rezultatom 26:22, ali to im nije bilo dovoljno za prolaz u polufinale Kupa BiH.

Odigrale su Gračanlije jednu dosta dobru utakmicu, ali nekoliko brzopletih rekacija koštalo ih je prolaza u narednu rundu takmičenja.

"Mi smo čestitali našim igračima na borbenosti, na zalaganju, međutim nismo imali sreće. Žao mi je igrača, zaista ovo što oni rade i sve ovo odricanje, mislim da su zaslužili prolaz dalje. Žao mi je i publike, ali sport je takav i poraz je sastavni dio igre i sasvim sigurno da mi dalje idemo uzdignute glave", rekao je pomoćni trener RK Gračanica, Mirsad Gopo, te je dodao:

"Pokazalo se da je taj poraz u Vogošći od pet razlike bio problem. Falilo nam je malo i snage i svježine, pogotovo u napadu. Kada je odbrana u pitanju to je bilo dosta dobro, nažalost na kraju je bilo malih problema sa komunikacijom ali sve je to normalno u sportu. Gostima želim mnogo sreće u nastavku takmičenjima", završio je Gopo.

Gračanlije će narednog vikenda u prvom kolu drugog dijela sezone, na domaćem terenu dočekati ekipu Goražda.

Top Komentari

hangouts123
Kome ovaj srecu zeli,izgleda ko cetnicki vojvoda!!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi