Mirsad Terzić objavio pobjednički selfie, komentar ostavio i bivši selektor reprezentacije Hrvatske
Naravno fotografiju je na Instagramu objavio i kapiten reprezentacije Mirsad Terić, a svoj komentar ostavio je bivši izbornik Hrvatske reprezentacije Slavko Goluža.

Nakon pobjede u Finskoj

Mirsad Terzić objavio pobjednički selfie, komentar ostavio i bivši selektor reprezentacije Hrvatske

E. Oštraković

Rukometaši Bosne i Hercegovine ostvarili su jako važnu pobjedu na gostovanju u Finskoj i tako se približili još jedan korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo.

Naši momci su odigrali dosta dobru utakmicu, a na kraju su zasluženo proslavili pobjedu protiv Finske sa kojom će odigrati novu utakmicu već u nedelju.

Nakon utakmice pao je i pobjednički selfie iz svlačionice koji su objavili gotovo svi reprezentativci. Naravno fotografiju je na Instagramu objavio i kapiten reprezentacije Mirsad Terić, a svoj komentar ostavio je bivši izbornik Hrvatske reprezentacije Slavko Goluža.

"Ajde Bosno, Bosno ajde HERCEGOVINO. Čestitke", napisao je Goluža.

Top Komentari

mostarac
svaka cast
2 0
Harisss
I ja kazem, SVAKA CAST.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi