Krajem godine rukometni spektakl u Mostaru

All-Star meč

Krajem godine rukometni spektakl u Mostaru

H. Zilić

Krajem godine u Mostaru će biti rukometni spektakl.

Tačnije, 29.12.2021. godine u dvorani na Bijelom brijegu bit će odigran All-Star meč na kojem će nastupiti i regionalne rukometne zvijezde, a organizator je HMRK Zrinjski, koji je saopštenjem upoznao javnost o čemu je riječ.

"HMRK Zrinjski Mostar u srijedu, 29.12.2021. godine s početkom u 17 sati u dvorani na Bijelom brijegu organizira sportski događaj godine u kojem će naša seniorska momčad odmjeriti snage s legendama i bivšim igračima kluba, a sve u svrhu promocije rukometa u Mostaru.

Naša All-Star momčad bit će predvođena Igorom i Ivanom Karačićem, Marinom Marićem, Filipom Vistoropom, Marinom Šegom, Fahrudinom Melićem te mnogobrojnim drugim aktivnim i umirovljenim igračima!

Brojni reprezentativci, igrači europskih velikana, buduće zvijezde kao i oni koji su godinama branili boje našeg kluba po prvi puta će se zajedno na ovaj način predstaviti mostarskoj publici protiv naše nove generacije.

Uskoro više informacija", stoji u saopštenju mostarkog kluba.

[facebook]https://www.facebook.com/photo/?fbid=406038917871917&set=a.195961985546279[/facebook]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi