HMRK Zrinjski: Prvo ti unište sadašnjost pa budućnost, a onda i snove
Oglasili se na zvaničnoj Facebook stranici kluba.

Istupili iz Premijer lige BiH

HMRK Zrinjski: Prvo ti unište sadašnjost pa budućnost, a onda i snove

E. Oštraković

HMRK Zrinjski istupio je iz Premijer lige, te se naredne sezone neće takmičiti u ovom rangu bh. rukometa.

Zbog sve što se desilo, iz Zrinjskog su se oglasili na zvaničnoj Facebook stranici kluba, a saopštenje prenosimo u cjelosti.

"HMRK ZRINJSKI ISTUPIO IZ PREMIJER LIGE BIH

Prvo ti unište sadašnjost pa budućnost, a onda i snove.

Sad smo i službeno jedan problem manje za ovaj grad! HMRK Zrinjski Mostar sljedeće sezone neće nastupiti u Premijer ligi BiH.

Zbog nedostatka sredstava i podrške lokalne zajednice, naša momčad neće igrati čak ni 1. Ligu Federacije BiH, već u 1. ligi Herceg Bosne.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ako nema klubova, ne treba ti ni dvorana. Dvije muhe jednim udarcem", piše na zvaničnoj Facebook stranici HMRK Zrinjski.

Top Komentari

mile90
HAHAHA AJDE POTURICE LIKUJTE, a sutra ćete u hrvata ić cijepat drva da nahranite obitelj. najprljaviji ste narod, pljujete u tanjur iz kojeg jedete, šta vas briga šta je zrinjski propo, držite se svoje avlije
2 3
daca
pa tu vam je i mjesto... Zar ima loguke da klub igra premijer ligu BiH a sebe nazivaju ustasama hrvatima. i zele takozvanu herceg bosnu. Idite u Hrvatsku nije vam mjesto u BiH jer pljujete po njoj
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi