MRK Sloga dobio novog trenera

Radosavljević preuzima bh. premijerligaša

MRK Sloga dobio novog trenera

S. Mlaćo

MRK Sloga dobio je novog trenera. Nakon raskida saradnje sa Rasimom Demirovićem, premijerligaš iz Gorneg Vakufa Uskoplja bio je pred sami kraj sezone bez trenera, ali sada je i taj problem riješen.

Naime, na klupu Sloge će sjesti Aleksandar Saša Radosavljević, aktuelni selektor kadetske reprezentacije Srbije.

Nakon brojnih uspješnih klubova iza sebe sa kojima je uspješno surađivao, osvajao titule te izlazio i na evrospku scenu, Radosavljević će u četvrtak i zvanično u Beogradu potpisati dvogodišnji ugovor sa bh. klubom.

"Ovo je za naš klub jedan od najznačajnijih projekata, s obzirom da želimo da fokus bacimo na omladinske selekcije te da kroz ogromno iskustvo,kvalitetan rad i treninge koje posjeduje Aleksandar omogućimo svim našim omladincima da napreduju i prije svega da se razvijaju u vrhunske sportiste", izjavio je predsjednik Sloge Osman Sofić .

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi