Papirologija stvorila probleme timu iz PLBiH: Morali su potražiti novo pojačanje
FOTO: MRK Sloga/facebook

Oglasili su se saopštenjem

Papirologija stvorila probleme timu iz PLBiH: Morali su potražiti novo pojačanje

Haris Zilić

MRK Sloga Gornji Vakuf pred sami start proljetnog dijela sezone imala je problema oko papirologije kada su u pitanju novi igrači koji su došli ove zime u tim Sloge.

Na kraju, Sloga neće moći računati na usluge Luka Poje, pa su brzo našli novo pojačanje na mjestu pivota, a riječ je o Hamzi Karavdiću.

O cijeloj situaciji obavijesili su javnost saopštenjem prije večerašnje utakmice Kupa protiv Goražda, a isto prenosimo u cijelosti bez izmjena.

"Još jedna dobra vijest za navijače Sloge, debitantski nastup u prvoj zvaničnoj utakmici u ovoj 2022 godini imat će Krivokapić Miloš i Marsenić Nemanja kojima je papirologije oko registracije konačno završena.

Zbog problema sa papirologijom Luka Poje se vratio u Lovćen i on neće u ovom dijelu sezone biti od pomoći treneru Hadžiabdiću, na njegovo mjesto stigao je iz Bosne Visoko Karavdić Hamza, ali večeras neće imati pravo nastupa jer je u završnoj fazi registracije. Hamzi želimo dobrodošlicu i očekujemo ga već u Subotu u Tuzli da će ubilježiti prvi zvanični nastup.

Svi ostali rukometaši su u punom pogonu i spremni dočekuju večerašnji susret, vidimo se u dvorani! Ulaz je otvoren od 18 :00 sati, dok prodaja karata kreće od 17:30 na blagajnoj sportske dvorane", stoji u saopštenju tima iz Gornjeg Vakufa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti