MRK Sloga pripremio iznenađenje za navijače: Tako ćemo se pridružiti Želji, Sarajevu, Dinamu...

Ostat će i uspomena na težak period

MRK Sloga pripremio iznenađenje za navijače: Tako ćemo se pridružiti Želji, Sarajevu, Dinamu...

S. Mlaćo

U MRK Sloga već odavno se mogu pohvaliti velikom podrškom navijača.

Navijači su udarna snaga bh. premijerligaša, a zbog pandemije koronavirusa prvenstveno je prekinuto, te vjerovatno neće biti nastavljeno.

U ovom klubu su ipak odlučili da i u pauzi obraduju vjerne navijače. Tako će oni moći da kupe zaštitne maske koje se preporučuju sa simbolom kluba.

"Kako bi izbjegli neželjene kazne na upit svih vas od naredne sedmice omogućit ćemo i kupovinu maski u znaku vašeg omiljenog tima. Bit ćemo prvi rukometni klub u BiH koji je udovoljio zahtjevu navijača i izradio maske sa simbolom Sloge koje će nadamo se po nestanku ove pandemije ostati kao uspomena na jedan težak period koji će uskoro biti iza nas. Tako ćemo se pridružiti fudbalskim klubovima poput Želje, Veleža, Sarajeva, Hajduka, Dinama, Partizana, Zvezde koji su svojim navijačima već ponudili ovakav vid zaštite", stoji na facebook stranici Sloge, te se dodaje.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Višekratna zaštitna maska, proizvedena od medicinskog kepera koja se može otkuhavati i peglati, pa akcijskoj cijeni od 4 KM za prvih 100 kupaca.
Vrijeme i mjesto prodaje objavit ćemo uskoro a vi možete rezervisati svoju masku porukom u inbox".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi