Muhamed Ajanović još dvije godine u RK Čelik
Ajanović je ove sezone ponajbolji igrač Čelika, a za njegove usluge bilo je zainteresano nekoliko klubova, međutim odlučio je ostati kod kuće i predvoditi ekipu u nastavku sezone

Jedan od najboljih igrača kluba produžio ugovor

Muhamed Ajanović još dvije godine u RK Čelik

D. Kurbegović

Nakon što je u prvenstvenoj pauzi od nekoliko klubova dobio ponude za angažovanje u nastavku prvenstva, Muhamed Ajanović je presjekao sva nagađanja, te  potpisao novi dvogodišnji ugovor s RK Čelik iz Zenice.

Ovaj sjajni rukometaš nije imao dileme oko produženja ugovora.

”Iako su ponude za moje dalje angažovanje, posebno od jednog Kluba u istoj Ligi, bile (finasijski) izuzetno povoljne, ja nisam ni jednog trenutka bio u dilemi: RK Čelik je moja matična kuća, tu su mi najbolji drugovi, tu su odlični svi uslovi za rad i napredak igrača, ambijent i drugarstvo u Čeliku je kakvo se samo može poželjeti, Klub je izuzetno dobro organizovan i svi dijelovi kluba odlično funkcionišu… Imao sam sastanak s predsjednikom Škrbićem i sva nagađanja oko mog odlaska iz RK Čelika su otklonjena i dogovorili smo da ostanem u klubu", kazao je Ajanović.

Predsjednik RK Čelika Pane Škrbić je nakon sastanka s Ajanovićem dodao:

”Muhamed Ajanović je pravi rukometni i ljudski biser i jedan od naših najboljih i najperspektivnijih igrača. Veoma se radujem se da smo Muta i ja ”face to face” otklonili sve špekulacije i da je on apsolutno potvrdio vjernost svom Klubu Čelik. Od njega očekujem da u narednoj sezoni bude naš igrač broj 1”, kaže Škrbić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi