Muhamed Toromanović ostaje u reprezentaciji BiH?

Dobit će funkciju sportskog direktora

Muhamed Toromanović ostaje u reprezentaciji BiH?

E. Čaušević

Iskusni rukometaš Muhamed Toromanović oprostio se od reprezentacije BiH nakon nastupa na Evropskom prvenstvu.

Toromanović je skoro 17 godina bio član seniorske reprezentacije BiH, a nakon nastupa na Evropskom prvenstvu odlučio je da se oprosti od državnog dresa.

Međutim, kako stvari stoje on će i dalje ostati u našoj reprezentaciji. Kako je potvrđeno za SportSport.ba čelnici Rukometnog saveza BiH su razgovarali s Toromanovićem i predstavili mu plan.

On bi trebao preuzeti funkciju sportskog direktora reprezentacije i ta ideja mu se svidjela. Ovaj prijedlog ide na Upravni odbor koji treba da prihvati to nakon čega će Toromanović zvanično dobiti funkciju sportskog direktora.

Top Komentari

bahlje
To znači da neće više aktivno igrati ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi