Najbolji strijelac rukometne Premijer lige BiH mijenja klub

Već se oprostio od RK Iskra

Najbolji strijelac rukometne Premijer lige BiH mijenja klub

S. Mlaćo
Najbolji strijelac nove sezone Premijer rukometne lige naše zemlje, te vjerovatno i najbolji igrač lige Benjamin Čičkušić uskoro će promijeniti sredinu.

Čičkušić je trenutno član RK Iskra, glavna poluga ovog tima i nepremostiva prepreka za sve rivale.

Ipak, sada će se prema dostupnim informacijama vratiti u rodni Maglaj gdje će pored novog posla nastaviti i aktivno igrati u ovom klubu.

On se na svom facebook profilu već oprostio od RK Iskra, te se posebno zahvalio Upravi kluba, navijačkoj grupi Vandali, te cijelom Bugojnu.

“Da dobijemo danas utakmicu, dođite u što većem broju i budite naš osmi igrač, a onda ćemo se izgrliti“, napisao je Čičkušić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Bugojanci večeras od 18 sati igraju protiv RK Konjuh Živinice.

U dosadašnjoj karijeri Čičkušić je nastupao i u Kataru, te Turskoj. Bio je i reprezentativac naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi