Nastavljene loše partije: PPD Zagreb pregažen na domaćem terenu

Liga prvaka

Nastavljene loše partije: PPD Zagreb pregažen na domaćem terenu

E. Oštraković

Rukometašima PPD Zagreba nije pomogla ni promjena trenera da ostvare prvu pobjedu u Ligi prvaka.

Oni su u utakmici petog kola poraženi na domaćem terenu od Celje Pivovarne Laško sa 22:30.

Očekivalo se da bi Zagreb upravo na ovom susretu mogao do prvih bodova, ali su na kraju upisali domaći poraz od osam razlike.

Prvo poluvrijeme bilo je tvrdo, čak su domaći većim dijelom bili bolji, ali su na poluvrijeme otišli sa zaostatkom od dva gola, a bilo je 14:16.

U drugom poluvremenu Zagreb se raspao, a gosti su girali sjajno, te su na kraju upisali pobjedu od osam razlike i to 22:30.

Do pobjede su Celje vodili Kodrin i Marguč sa po sedam postignutih golova, do je u domaćoj ekipi najbolji bio Vlah koji je postigao pet golova.

Top Komentari

struja
Slika govori sve,rukomet je crko davno,niko da im javi.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi