Novi problemi za bh. rukometaše, Čolina je morao odmah reagovati
FOTO: T. Hebib

Pred duel protiv Grčke

Novi problemi za bh. rukometaše, Čolina je morao odmah reagovati

H. Zilić

Nastavljaju se problemi za rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine pred prvi duel predbaraža protiv selekcije Grčke.

Lijevo krilo njemačkog drugoligaša Ludwigshafena, Enes Keškić na testiranju pred polazak u Grčku bio je pozitivan na virus Covid-19 i selektor Toni Čolina morao je odmah reagovati.

Kao prvu rezervu pozvao je rukometaša Gračanice Adija Mehmedćehajića koji je već odigrao jedan meč za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a to je bio prijateljski susret protiv Mađarske dok je selektor bio Ivica Obrvan.

Na meč sa Grcima jutros su otputovali: Marko Davidović, Dragan Šoljić, Stjepan Jozinović, Admir Ahmetašević, Nebojša Bojić, Alen Ovčina, Marin Vegar, Edin Klis, Mirko Herceg, Marko Lukić, Dino Hamidović, Damir Kadrić, Milan Vukšić, Nikola Jeremić, Ibrahim Haseljić, Luka Perić, Elmir Građan i Amir Muhović.

Duel Grčke i Bosne Hercegovine na rasporedu je sutra od 18 sati i 15 minuta, a revanš je tri dana kasnije u tuzlnaskom Mejdanu.

Pobjednik iz ovog dvomeča u baražu za SP igrat će protiv Crne Gore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi