Sa novim selektorom i sa dosta problema BiH danas protiv Grčke

Nadamo se povoljnom rezultatu pred revanš

Sa novim selektorom i sa dosta problema BiH danas protiv Grčke

S. Mlaćo
Pred rukometnom reprezentacijom naše zemlje danas je prvi meč predbaraža za Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Grčke.

Naša reprezentacija će nastupiti pod palicom novog selektora, a radi se o Toniju Čelini koji je naslijedio Ivicu Obrvana koji se nije proslavio.

Obrvan je prije par dana napustio reprezentaciju, iako je prethodno objavio i spisak za dvomeč sa Grcima.

Današnji meč igra se u Halkini od 18:15 sati, a naša selekcija ima velike probleme sa povrijeđenim igračima.

U kombinaciji neće biti Josip Perić, Dejan Malinović, Senjamin Burić i Mirsad Terzić, a naknadne pozive dobilo je nekoliko rukometaša iz domaćeg prvenstva.

"Nema nekog pritiska, ali vjerovatno će biti na nekim momcima koji su po prvi put tu. Ovo je najbolje što naša zemlja može da ponudi i vjerujem da će svi odraditi posao maksimalno dobro i kako selektor to traži. Možemo li proći Grčku? Pa, imamo bolji skor protiv njih. Sada je malo teško govoriti o tome, ali igrački mislim da smo kvalitetniji. Da smo u punom sastavu to ne bi dolazilo u pitanje, ali vjerujem da možemo proći Grčku. Potrudit se da odigramo što bolje tamo, a onda u Mejdanu sigurno ćemo biti uigraniji i bolji", kazao je u najavi meča Alen Ovčina.

Revanš susret protiv Grčke naši momci igraju za tri dana u dvorani Mejdan u Tuzli.

Top Komentari

Mowzilla
Sretno momci, mozete vi to aBd ⚜️
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi