Nexe slavio u Ljubuškom, 11. poraz Izviđača

SEHA liga

Nexe slavio u Ljubuškom, 11. poraz Izviđača

E. Škorić

Rukometaši Izviđača upisali su 11. poraz u 12. kolu SEHA lige.

Izviđač ostaje prikovan na dno i na jednoj pobjedi, unatoč dobroj igri protiv Nexea, koji je u Ljubuškom slavio sa 30:27.

Gosti iz Našica iskoristili su ulogu favorita, a na poluvremenu su imali plus tri (18:15), da bi do kraja sačuvali sigurnu prednost i proslavili drugu pobjedu u regionalnoj ligi.

Josip Božić Pavletić je sa sedam golova predvodio goste iz Našica, dok je pet postigao Vedran Zrnić. Bh. rukometaši Damir Halilković, Tomislav Nuić i Marin Vegar postigli su zajedno tri gola. Nuić dva, a Halilković jedan.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Matej Hrstić i Josip Šarac postigli su po osam golova u timu Izviđača, no to nije pomoglo bh. predstavniku da izbjegne novi poraz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi