15

Komentari (15)

user1599139705
Ahmed0210
Maglajski covjek
Zulfikar
Corrupted ?? anabolic bureaucracy...
bahlje
Krivaja da je bila pametna u 10. minuti da napusti teren ... Kakav crni certifikat u 10. minuti !
honiman
Bravo Benjo majstore!
realno_govoreci
Po pravilniku na klupi mogu biti samo igrači koji imaju pravo nastupa te stručni štab tima. Igrač koji nije imao dozvolu nije ni mogao biti na klupi.
1897_
Ako imaš prazno mjesto u zapisniku ,bilo kada za vrijeme utakmice se može igrač dopisat /dodat i stiče pravo nastupa na utakmici . Čovjek možda nije bukvalno sjedio na klupi ,ali se vjerovattno zagrijao sa ekipom i čekao taj famozni papir. Kada je stigao ,delegat ga dopiše i popuni dopunsku izjavu i to je to.
DamirT
Ko ti je to rekao?On nije na vrijeme registrovan,dakle nije imao pravo nastupa uopste,a kamoli da sjedi na klupi i ceka neki certifikat...Sahman efekat
Gari Garinča
Tebe momak pod hitno u savez primit da bistriš propise. Vokabular ti bogat vulgarnostima.
Gari Garinča
Da je BiH puna novinara koji pišu gluposti dokaz je i ova objava. Benjo je imao pravo nastupa odmah na početku play offa, međutim, neko se potrudio da Iskri zagorča život. Savjet novinaru, istraži malo i raspitaj se kako su pravo nastupa za Rk Bosnu imali igrači koji su registrovani poslije registracije Čičkušića ?????????????
Popaj
Kako je mogao biti u protokolu za utakmicu ako nije imao potrebni certifikat?
DamirS
Nema toga što Šahman ne može da plati.
bananko
Jasko77
pa nije monako hahahahahahahaha
user1582721252
Je li vam krivo dusmani???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.