Nikola Prce dobio prvi trenerski angažman

Nova uloga

Nikola Prce dobio prvi trenerski angažman

Haris Zilić

Legendarni Nikola Prce imat će novu ulogu.

Prce će po prvi put biti igrač-trener.

Naime, legenda bh. rukometa imenovan je za trener KH Besa Famgas u klubu sa Kosova, gdje će pored trenerske uloge, pomagati na terenu kao i igrač koliko bude mogao.

"Ovo nije kraj igračke karijere jer će Nikola ove sezone imati dvostruku ulogu, kao igrač i kao trener, ali smo sigurni da je početak nove, velike trenerske", stoji u saopštenju na zvaničnoj Facebook stranici našeg proslavljenog rukometaša.

Prce imenovan za trenera KH Besa Famgas Ovo nije kraj igračke karijere jer će Nikola ove sezone imati dvostruku ulogu,...

Posted by Nikola Prce on Sunday, July 24, 2022

Mnogi navijači Bosne i Hercegovine, Nikolu žele u budućnosti vidjeti i na klupi reprezentacije BiH ili na nekoj od čelnih pozicija u RSBiH, pa je ovo možda početak jedne nove ere kada je u pitanju Prce.

Top Komentari

Tas14
VELEMAJSTOR
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti