Što je Ronaldinho bio u fudbalu to je Nikola Prce u rukometu

Oduševljava iako ima već 41 godinu

Što je Ronaldinho bio u fudbalu to je Nikola Prce u rukometu

E. Čaušević

Nikola Prce se početkom ove godine oprostio od dresa reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Prce je posljednji nastup u najdražem dresu imao na Evropskom prvenstvu u Slovačkoj, te je odlučio da je vrijeme da mjesto prepusti nekim mlađim rukometašima.

Ovaj 41-godišnjak ostavio je dubok trag u našoj reprezentaciju za koju je nastupao dvije decenije što je zaista impresivno.

Iako je na zalasku karijere Prce i dalje pokazuje kakav je majstor. Naš rukometaš igra trenutno na Kosovu gdje nosi dres Bese.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Prce je na prethodnom meču pokazao o kakvom rukometnom mađioničaru se radi, te je sa dva sjajna poteza izmamio aplauze s tribina, ali i komentatora ove utakmice je oduševio svojim potezima.

Top Komentari

struja
Neuporedivo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi