Nikolovska:  Biće jako teško, nadam se pobjedi svog tima

Rukometašica Jedinstva za SportSport.ba pred večerašnji susret

Nikolovska: Biće jako teško, nadam se pobjedi svog tima

E. Dindić

Danas su na rasporedu utakmice 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometašice. Duel koji će privući pažnju je sigurno onaj između starih sportskih prijatelja ekipe Hadžići Dido Group i ekipe Jedinstvo Atlas Relax.

I jedna i druga ekipa u prvom kolu nastavka prvenstva upisale su ubjedljive pobjede protiv Bihaća, odnosno Mire u Tuzli rezultatom 41:27.

Sara Nikolovska, odlična rukometašica Jedinstva za portal SportSport.ba najavila je večerašnji derbi u Hadžićima.

"Biće izuzetno teško protiv ekipe Hadžića večeras. Dobili smo ih jednom u pripremnim susretima, ali sada je sasvim druga stvar, jer tu smo i mi i oni se uigravali. Kvalitet posjedujemo i moramo od prve do zadnje minute biti skoncentrirane. Zadovoljna sam svojom formom, ali ono što je najbitnije formom ekipe. Izgledamo kao tim i kolektiv, i nadam se da ćemo slaviti večeras u Hadžićima", rekla je Nikolovska.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Podsjetimo susret između ekipe Hadžići Dido Group i Jedinstvo Atlas Relax na rasporedu je večeras od 18:00 h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi