Nekoliko njemačkih reprezentativaca zaraženo, ostali u izolaciji nakon utakmice sa BiH

Šta se desilo?

Nekoliko njemačkih reprezentativaca zaraženo, ostali u izolaciji nakon utakmice sa BiH

E. Oštraković

Nekoliko rukometaša iz reprezentacije Njemačke poztivino je na koronavirus nakon kvalifikacijskih utakmica za Evropsko prvenstvo.

Riječ je o Johannesu Bitteru, Marianu Michalcziku i Juriju Knorru koji su bili pozitivni na posljednjem testiranju.

Prva dva rukometaša nemaju nikakve simptome, dok Knorr ima određene probleme rekao je generalni direktor reprezentacije, Frank von Behren.

Osim njih trojice, još nekoliko reprezentativaca Njemačke, nalazi se u izolaciji jer su bili u direktnom kontaktu sa zaraženim rukometašima.

Top Komentari

sport1
Sta se desilo, nisu htjeli odgoditi utakmice, nek ih sad njemacki klubovi tuze zbog nepotrebnog izglaganja covidu njihovih igraca. Sportski pozdrav
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi