8

Komentari (8)

svasta
Svaka cast, mislili pedofili da mogu gledat zadnjice dzabe!
kukuruz
Podržavam, svaka čast
Manager
Ček jesu one sad 'vehabijke' ??
Manager
Nisu jer su Norvežanke, da su sportistkinje iz neke muslimanske države odbile nositi bikini, upravo ovom etiketom bi ih počastili u komentarima. Raja počnite kontati sarkazam ;) .
Jasminn
Jel neko mozda pogledao utakmicu zenske lige americkog nogometa. NFL ali zenski. Zene dodju bas ono ko u striptiz baru obucene ali imam osjecaj da vise ljudi dodje na njihovu utakmicu nego na musku ligu
Manager
Jasminn
@Manager makar nisam napisao "vehabijke" mene to licno vrijedja. Svaki americki sport pa u tome i zenski NFL je privatni. U njih je sve kapitalizam pa cak i sport. "Moja liga", moja pravila. Kome se ne svidja nek ne igra. Tako razmislja amerikanac
Manager
@Jasmin a vidiš da sam stavio pod navodnike. Želeći da sarkazmom ukažem na to kakvi bi komentari bili da su sportistkinje iz neke muslimanske države odbile da nose bikini. Kakvi bi komentari bili ? Urpavo ovo što sam ja stavio pod navodnike. Ali raja ne konta i lupa disslikeove.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.