Nova promjena na klupi RK Izviđač?

Kratko je trajala saradnja

Nova promjena na klupi RK Izviđač?

Petar Šuvak Martinović nije se dugo zadržao na klupi RK Izviđač.

Ovaj mladi stručnjak je na klupu višestrukog prvaka BiH došao u decembru prošle godine i u tri utakmice koje je vodio ostvario je isto toliko pobjeda, no u međuvremenu je došlo do prekida saradnje.

Tako barem izvještavaju lokalni mediji, navodeći kako je Šuvak Martinović nakon sinoćnjeg razgovora sa sportskim direktorom Denisom Buntićem odlučio da napusti Izviđač.

Izviđač će tako u nastavku priprema za početak proljetnog dijela sezone morati uporedo tragati za novim trenerom, a već sada se nekoliko imena dovodi u vezu sa klubom iz Ljubuškom. Najveće šanse navodno ima bivši trener Konjuha Toni Čolina koji trenutno vodi kadetsku reprezentaciju BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi