Novi bodovi za Borac, savladana i Slavija
Foto: RK Borac

Premijer liga BiH za rukometaše

Novi bodovi za Borac, savladana i Slavija

Pakleni ritam za rukometaše Borca ne prestaje. Nakon što su prije dva dana u Brčkom savladali Lokomotivu, crveno-plavi su danas u Istočnom Sarajevu igrali protiv Slavije i također upisali pobjedu.

Meč odigran u sklopu 12. kola Premijer lige BiH je ponudio zanimljivu rukometnu predstavu i kvalitetnu igru, a kao pobjednik na kraju je izašao banjalučki sastav slavivši sa 28:24.

Mikićevi izabranici su još u najavi utakmice istaknuli kako neće biti opuštanja u duelu sa fenjerašem, a takav pristup donio im je već nakon prvih 30 minuta prednost od četiri pogotka razlike. U nastavku je Borac održavao stečenu prednost, pokušavali su domaći da se vrate u meč, no u tome nisu uspjeli, pa su crveno-plavi upisali šestu pobjedu u sezoni.

Slavija je, s druge strane, ostala jedina momčad bez pobjede u ovoj sezoni.

Premijer liga BiH za rukometaše, 12. kolo:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Slavija - Borac 24:28

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi