Novi poraz Izviđača u SEHA ligi

Železničar bolji od bh. predstavnika

Novi poraz Izviđača u SEHA ligi

Rukometaši Izviđača doživjeli su večeras novi poraz u regionalnoj SEHA ligi. 

Oni su gostovali u Srbiji kod Železničara i izgubili su sa 30:21 u okviru 5. kola SEHA lige. Bio je to četvrti poraz Izviđača ove sezone, a imaju i jedan remi te su sada posljednji na tabeli.

Domaći, kojima je ovo bila prva pobjeda, ali i prvi bodovi, sjajno su otvorili meč i već nakon prvog poluvremena su imali osam golova prednosti (15:7). U nastavku susreta samo su održavali vodstvo koje su stekli i lagano su susret priveli kraju.

Železničar je do trijumfa vodio Stevan Sretenović koji je postigao sedam golova iz devet pokušaja, dok su Đorđe Spasić i Jovo Damjanović dodali po pet golova. U redovima bh. predstavnika sjajan je bio Domagoj Alilović koji je imao sedam golova, dok je Milan Vuksić dodao tri.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

U narednom kolu izviđač dočekuje Presov koji ima omjer od dvije pobjede i isto toliko poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi