Novi trener RK Sloboda Tuzla Mirza Bulić, a njegov pomoćnik Nedim Đug

UO RK Sloboda imenovao novog trenera

Novi trener RK Sloboda Tuzla Mirza Bulić, a njegov pomoćnik Nedim Đug

E. Škorić

Upravni odbor Rukometnog kluba Sloboda Tuzla na sjednici ovog kluba imenovao je za novog trenera Mirzu Bulića, dok je za njegovog pomoćnika izabran Nedim Đug.

RK Sloboda Tuzla u ponedjeljak, 6. augusta sa početkom u 17 sati u SKPC Mejdan predstavit će igrače tuzlanske Slobode čime će započeti pripreme za sezonu 2018/2019.

Prozivci igrača prisustvovat će i članovi Uprave RK Sloboda Tuzla

Podsjećamo, kompletna uprava Rukometnog kluba Sloboda Tuzla smijenjena zbog loših rezultata na vanrednoj sjednici Skupštine 30. maja ove godine, nakon čega je imenovano novo klupsko rukovodstvo koje se uhvatilo u koštac sa nagomilanim problemima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi