Novo ime u RK Sloga: Janković potpisao do kraja sezone

Pojačanje za tim iz Doboja

Novo ime u RK Sloga: Janković potpisao do kraja sezone

Rukometni klub Sloga dobio je novo pojačanje za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH.

Dobojlije su prvi dio sezone u bh. prvenstvu okončale na sedmoj poziciji, a na proljeće će nastojati pružati još bolje partije u čemu će im od velike pomoći biti i novi igrač Stefan Janković.

Ovaj 26-godišnji rukometaš igra na poziciji srednjeg beka, jedno vrijeme je bio i reprezentativac Bosne i Hercegovine, a ugovor sa Slogom je potpisao do kraja sezone.

Jankovićevim dolaskom Sloga je dobila veliko pojačanje i samim tim na širini na bekovskim pozicijama, a u ovom prijelaznom roku klub iz Doboja su, podsjetimo, još pojačali Milo Knežević, Haso Ćosić, Nikola Perović i Goran Ristović.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Kroz dosadašnju karijeru Janković je još igrao za Borac, Tatran iz Prešova i niški Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi