Obijene prostorije RK Borac m:tel

Vandalski čin

Obijene prostorije RK Borac m:tel

Prostorije FK Borac m:tel, u ulici Veselina Masleše, sinoć su obijene.

Policija je odmah izašla na lice mjesta i izvršila uviđaj, a u banjalučkom sportskom kolektivu se nadaju da će u kratkom roku utvrditi i kazniti izvršioca ili izvršioce, ali i utvrditi motiv ovog vandalskog čina.

Pričinjena je manja materijalna šteta i ostavljen je nered, ali još nije utvrđeno koji dokumenti su nestali, jer se u prostorijama, osim brojnih pehara, nalazi još samo obimna dokumentacija vođena od osnivanja kluba.

I pored ovog neprijatnog događaja, RK Borac m:tel nastavlja dalje. U toku su pripreme pred početak naredne sezone u kojoj će klub ponovo nastupiti u evropskim takmičenjima, a uprava kluba nastaviće da radi na ranije definisanim ciljevima, odnosno vraćanju banjalučkog velikana u Evropu!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi