Trener RK Maglaj za SportSport.ba

Obralić: Čestitam Bosni na zasluženoj pobjedi

S. Mlaćo

Iako su većim dijelom prvog poluvremena imali vodstvo i igrali mnogo bolje od domaće Bosne, rukometaši Maglaja kraj susreta dočekali su pognutih glava. 

Sami kraj prvog poluvremena, te drugo poluvrijeme presudilo je Maglajlijama.

"Bosna nas je nadigrala, a mi pogotovo drugo poluvrijeme nismo mogli izdržati iz opravdanih razloga. Bosni želim puno sreće u nastavku prvenstva, a mi u proljetnom dijelu sezone uspjevamo da ostvarimo određene planove. Rezultat je na kraju i viši nego što smo u stvari možda i zaslužili", kazao je trener Maglajlija Mahmut Obralić.

U narednom kolu Maglaj će ugostiti Slogu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Objektivno protiv Sloge koja se direktno bori sa nama za opstanak je veoma važna utakmica i nadam se da ćemo odgovoriti u onom osnovnom cilju, a to je da pobjedimo. I mi imamo igrača koji nastupaju pod sitnim povredama, ali nemamo neki širi roster da možemo kalkulisati i mijenjati", dodao je Obralić za SportSport.ba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi