Obrvan i Ahmetašević zadovoljni prikazanim protiv Mađarske

Izjave nakon meča

Obrvan i Ahmetašević zadovoljni prikazanim protiv Mađarske

Haris Zilić

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u prijateljskom meču od selekcije Mađarske rezultatom 26:24.

Naš tim je igrao u podmlađenom sastavu, a nakon meča selektor Ivica Obrvan i golman Admir Ahmetašević nisu krili zadovoljstvo prikazanom igrom.

"Čestitam igračima na zalaganju protiv jedne od pet reprezentacija sa zadnjeg SP. Plan je bio bez obzira na rzeultat da podijelimo minutažu. Kao selektor mogu biti zadovoljan, sutra igramo još jednu utakmicu sa Mađarima gdje ćemo dati priliku svim igračima", rekao je selektor Obrvan.

Zadovoljan je bio i golman AHmetašević koji je večeras imao devet uspješnih intervencija.

"Možemo biti zadovoljni nastupom i igrom. Malo više ćemo poraditi na napadu i to ćemo ispraviti. Mađarska je među TOP 10 u Evropi i igrali smo protiv prve postave s kojom će sigurno nastupiti na EP. Vidjeli smo gdje smo šta smo", bile su riječi našeg golmana.

Top Komentari

user1636137141
Bravo momci!!!
5 0
Pajkan
Fino...fino
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi