"Mađarska je pravi rival za nas"

Dobra atmosfera u našoj selekciji

"Mađarska je pravi rival za nas"

S. Mlaćo

Pred dva prijateljska meča protiv selekcije Mađarske danas su se medijima obratili i rukometni reprezentativci Benjamin Burić i Vladimir Vranješ.

"Moram priznati da su treninzi bili i zabavni, dosta je i mladih igrača. Ima tu kvaliteta, neki su igrači došli prvi put pa su u grču. Ima materijala za rad, ali i dosta talenta. Ove dvije utakmice će ti mlađi iskoristiti da se priviknu na naš sistem igre. Dobro je što igramo protiv Mađarske, vjerovatno će tako biti i u januaru", kazao je Burić.

"Trebamo biti fokusirani na rad, na nas, što je rekao i selektor", dodao je Burić.

Medijima se obratio i Vranješ.

"Lijepo se okupiti, mlađi igrači su nam dali dodatnu energiju. U Mađarsku idemo da se pokažemo što bolje, te da selektor vidi na koga može da računa".

Naši momci danas su odradili i novi trening.

Top Komentari

Hasni
Kad se igra i gdje znali neko?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi