Selektor BiH u suzama: "Teško je bilo šta reći..."

Nije krio emocije

Selektor BiH u suzama: "Teško je bilo šta reći..."

H. Zilić

U desetom kolu grupe A rukometne Lige prvaka Zagreb je nakon velike borbe sa 23:22 savladao Vardar i ostao u utrci za plasman u nokaut fazu.

Nakon meča emocije nije krio selektor Bosne i Hercegovine Ivica Obrvan, koji vodi ekipu Zagrebu.

"Teško je bilo šta reći nakon ovakve utakmice. Sretan sam, digli smo se iz pepela u zadnjih par sedmica i došli do velikih šest bodova", rekao je emotivni Obrvan sa suzama u očima i dodao:

"Vardar je odlična ekipa. Očekivali smo ovakav susret i iskoristio bih priliku da čestitam svojim igračima na sjajnoj igri u obrani. Cilj je naravno zadržati ovaj tempo i u drugom dijelu sezone. Čestitke i Vardaru naravno, utakmice protiv njih su uvijek drugačije."

Zagreb je sada došao do šeste pozicije u grupi sa šest osvojenih bodova i upravo su prestigli ekipu Vardara, koja je sada sedmoplasirana.

Prvih šest ekipa iz grupe nakon 14 kola izborit će plasman u nokaut fazu Lige prvaka.

Top Komentari

zajid08
Ja mislio Van Gaal na slici....
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi