5

Komentari (5)

goofy
Do kada ce Prcea i Terzica zvati???? Jeli itko gledao posljednje prvenstvo??? Prce i Terzic nemogu istrcati dva puta napad-odbrana a tek brzi centar...i opet su tu. Zar nema netko mladji???
Hare
Markan je uvjek davao sve od sebe, sretno mu supruzi, a i njemu
Tas14
Kako neki ljudo misle da je sve propalo, možda poznavajući naše prošlo zalaganje u kritičnim tekmama ali ipak treba da bude ludnica da svim silama se plasiramo. Ipak je to Austrija ne Francuska...
bahlje
Opravdano , sretno suprugi i njemu , ove kvalifikacije su svejedno propale , ali sljedeće očekujemo od Panića da bude predvodnik mladog vala igrača i da mladim igračima bude i mentor i selektor i brat i drugar.
user1583752673
Makar nek se uigraju za sljedeće kvalifikacije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.