Odgođen start rukometne Premijer lige BiH!

Poznato i zašto

Odgođen start rukometne Premijer lige BiH!

E. Oštraković

Nakon što je jučer Upravni odbor RSBiH održao sastanak u Sarajevu, nije bilo dogovora o jednoj stvari, što je dovelo do odgađanja starta rukometne Premijer lige BiH.

Naime, dogovor o tome koliko klubova ispada, a koliko ostaje u ligi naredne sezone nije postignut, te je sve prolongirano.

Prošle godine je potpisan sporazum da ispadaju četiri kluba, ali se očigledno nešto promjenilo, te je i start nove sezone u Premijer ligi BiH prolongiran.

Navodno, razlog je taj što je odigrano doigravanje za opstanak u Premijer ligi BiH, te za predstavnike RSRS sporazum koji je potpisan sada više nije validan.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ostaje nam da pričekamo i vidimo kakve će odluke biti donesene u narednom periodu, ali sigurno je samo to da narednog vikenda nećemo gledati utakmice rukometne Premijer lige BiH.

Top Komentari

DamirS
Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
1 2
bahlje
Fuj !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi