Pandžić ponovo oblači dres Slavije?

Napustio Izrael

Pandžić ponovo oblači dres Slavije?

RK Slavija mogao bi u nastavak sezone ući jači i za Marka Pandžića.

Ekipa iz Istočnog Sarajeva na proljeće se želi približiti gornjem dijelu tabele i u skladu s tim već je dovedeno nekoliko rukometaša, a trenutno se vode pregovori i sa Pandžićem.

Pandžić je postao slobodan igrač nakon što se prije nekoliko dana razišao sa izraelskim Hapoel Kiriyatom, a da bi se mogao vratiti u matični klub objavljeno je i na zvaničnoj stranici Slavije.

"Marko je povrijedio rame nastupajući u izraelskom šampionatu i slijedi mu najmanje mjesec dana oporavka. Za to vrijeme boravit će u Istočnom Sarajevu. Kontakti su upostavljeni i nadamo se realizaciji sporazuma", poručili su iz Slavije.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, Slavija je prvi dio sezone u Premijer ligi BiH okončala na devetom mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi