6

Komentari (6)

MSOZ101
Pljuvali ste ih sinoc da ne znaju igrati i da smo preslabi. Danas su dokazali da mozemo igrati kvalitetno protiv Duvnjaka, Cindrica, Karacica i Stepancica, a cinjenica je da su to bolji pucaci nego sto Norveska ima. Norvezani vise igraju na krila i pivota, nisam siguran kako ce sada izgledati bez Myrhola. Raduje izbor u napadu dosta cistih pozicija izgradjeni sa druge strane odbrane u ovakvim mecevima se ne igraju 100%. Hrvatska nas je nakada dobijala prelagano.
casimiro
Na cemu si Panicu?
nikokovac
Svi ce vas kantati po 10 razlike
Dobojlija
E srbe ce kantati preko 15 razlike
Saimai1316
Znaci daj boze da sve pobijedimo,da budemo najbolji,ali ja mislim da se mi trebamo zapitati da li je ovo prava hrvatska,definitivno se francuzi i norvezani ne trebaju nas plasiti
e_svasta
Znaci, digli smo se vec. Bolje bi bilo da smo zijanili 1-2 razlike.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.