"Šteta što ste u teškoj grupi, ali sa ovakvom igrom BiH može iznenaditi na Euru"

Igor Karačić nakon meča

"Šteta što ste u teškoj grupi, ali sa ovakvom igrom BiH može iznenaditi na Euru"

M. Šljivak

Igor Karačić danas je bio najbolji pojedinac Hrvatske u utakmici protiv BiH.

Ovaj Hercegovac je postigao sedam golova, a nakon utakmice je za SportSport.ba komentarisao dešavanja na parketu u susretu koji je završen rezultatom 33:33.

"Zasluženo je BiH izvukla ovaj rezultat, igrali su odlično. Nama rezultat nije bitan, željeli da je uvježbamo ono sa treninga i da probamo sve igrače. U ovakvim se utakmicama se rezultat ne smije tražiti, nego samo borbena igra. Mislim da je danas bilo 15 - 20 minuta odlične igre Hrvatske, a to trebamo da prenesemo na 60 minuta", rekao je Igor Karačić.

O šansama BiH na Euru Karačić je rekao:

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"BiH je igrala odlično. Zadovoljan sam kako ste odigrali. Hrvatska se nije razmahala i stvarno je šteta što je BIH zapala u takvu grupu na Euru. Ovakvom igrom i disciplinom moglo bi se desiti neko iznenađenje", poručio je Karačić.

Top Komentari

Dena33
Hahaha. Odakle si ti brato ??
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije