Panić: Najveći nam je problem kada imamo igrača više

Trener Sloge Doboj

Panić: Najveći nam je problem kada imamo igrača više

E. Škorić

Trener Rukometnog kluba Sloga Doboj govorio je nakon što je njegov tim remizirao sa visočkom Bosnom na domaćem parketu.

Sloga je u petom kolu u dobroj utakmici osvojila bod, mada je moglo sve da ode na jednu ili drugu stranu, pa je trener domaćih ipak zadovoljan ishodom.

"Gledajući čitavu utakmicu, Bosna je konstantno bila u prednosti, stizali smo... U drugom poluvremenu smo dobro otvorili meč, imali dva gola razlike, ali najveći problem imamo kada imamo čovjeka više i na tome moramo da radimo. Vodili smo, gubili smo, pa se vraćali... Ipak, zadovoljan sam bodom, odlična utakmica, a gostima čestitam na bodu. Po meni su Bosna i Borac apsolutni favoriti", rekao je Panić, dodavši:

"Idemo Borcu bez opterećenja. Dat ću igračima malo slobodno da odmore, a onda nastavljamo dalje raditi i spremati se za taj meč".

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti