Panić: Ovo je jedna od lošijih utakmica koje smo odigrali u posljednje dvije ili tri godine

Bh. reprezentatzivac nakon meča

Panić: Ovo je jedna od lošijih utakmica koje smo odigrali u posljednje dvije ili tri godine

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je poražena od Bjelorusije sa 31:25 u susretu 5. kola kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo. 

Nakon meča za portal SportSport.ba govorio je rukometaš našeg nacionalnog tima Marko Panić koji naravno nije mogao biti zadovoljan rezultatom, ali ni igrom.

"Ne znam šta da kaže, nismo dobro funkcionisali ni u odbrani ni u napadu. Ovo je jedna od lošijih naših utakmica u posljednjih dvije ili tri godine. Ne znam šta se desilo. Šta je tu je, mi ćemo ovo morati što prije zaboraviti i otići u Češku gdje nam je bod dovoljan".

"Mi smo svi profesionalci. Posao nam je da budemo spremni na sve izazove. Nadam se da ćemo imati naš dan kao što su Bjelorusi imali danas. Šta su god šutnuli, ušlo je. Nemam šta reći nego im čestitati", dodao je Panić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi