Pejčinović iz Gračanice u Španiju

Postaje stanovnik Terrasse

Pejčinović iz Gračanice u Španiju

Doskorašnji golman Gračanice Aleksandar Pejčinović karijeru će nastaviti u Španiji.

Pejčinović je bio standardan na golu Gračanice do prekida sezone u Premijer ligi BiH, a nakon što je ista prekinuta, odlučio je sreću potražiti u inostranstvu.

Njegovo naredno odredište je Španija, tačnije Terrassa koja je 30-tak kilometara udaljena od Barcelone, a u istoimenom klubu će imati dvostruku ulogu.

"Pored uloge igrača, Pejčinović će u novom klubu raditi i kao trener omladinskih selekcija", saopštili su iz Gračanice i svom sada već bivšem golmanu poželjeli sreću u novoj sredini.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Kroz dosadašnju rukometnu karijeru Pejčinović je još branio za Partizan, Ramat HaSharon, Juanfersa Gijon, Crvenu Zvezdu, Nilufer Belediyespor...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi