Komšijski derbi u Bugojnu: Rukometaši Sloge bolji od Iskre

Uzbudljiv meč

Komšijski derbi u Bugojnu: Rukometaši Sloge bolji od Iskre

H. Zilić

U komšijskom derbiju 17. kola PLBiH za rukometaše Sloga iz Gornjeg Vakufa je u uzbudljivoj utakmici savladala Iskru u Bugojnu.

Konačan rezultat je glasio 26:27 za izabranike Aleksandra Radosavljevića, koji su i na poluvremenu imali prednost od 11:13.

Slogu je do trijumfa predvodio Amer Dedić sa sedam golova, Božidar Simić je dao šest, a Goran Biljaka četiri gola.

Kod Iskre najefikasniji je bio Benjamin Čičkušić sa 11 postignutih pogodaka.

RK ISKRA BUGOJNO -  MRK SLOGA GORNJI VAKUF-USKOPLJE  (11:13) 26:27

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

RK ISKRA: Polić, Laković, Ljutić, Purić, Rušpić, Šupić, Ražnatović, Zukić, Čičkušić, Čekić, Vokši, Halilović, Malkić, Kadrić.

MRK SLOGA: Destanović, Biljaka, Halebić, Boškić, Štrkalj, Demirović A., Dedić, Demirović B., Čaluk, Čaber, Kaumov, Simić, Uljarević, Šaravanja, Demirović Am., Leković.

Top Komentari

sdsport15
Cickusic,onako golman i sudije.. Cickusic dobar mada je tri zadnje lopte isforsirao. Na 40sek do kraja, ide time out, a ne na 10sekundi, vadjenje golmana i akcija za polusansu eventualno 100% sansu/otvoren sut za Cickusica, polusansu covjek pretvara u gol... Greska trenera, moglo se uz ovakvo sudjenje vise napravit... Sportski pozdrav
2 0
user1583752673
Zasluzeno. A ja sam Bugojanac. U Iskre samo Cickusic i golman igrali. Cestitke Slogi
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi